Testimoniale

Review-uri:
5.00 (12 recenzii Total)
 • 5 stele
  12
 • 4 stele
  0
 • 3 stele
  0
 • 2 stele
  0
 • 1 stea
  0
Ai cumparat din Magazinul nostru inainte ?
Spune-ne despre experienta ta!
Arata review-uri cu:
4 stele (0 recenzii)
3 stele (0 recenzii)
2 stele (0 recenzii)
1 stea (0 recenzii)
Super magazin,super prețuri,super promptitudine,sunteți Super !!!
Un magazin de incredere ! Personal foarte bine pregatit . Posibilitatea pentru oferta personalizata ( situatii in care se face reducere la produsele deja reduse. Comezile sunt livrate foarte repede . Felicitări
Multiple colaborari, de fiecare data acelasi profesionalism, deci nu a fost nimereala...
Punctuali, atentie catre clienti si nu in ultimul rand transparenta. Functioneaza foarte bine si policica returului, am avut comandate articole vestimentare, cele care nu s-au potrivit s-au inlocuit rapid. Nu in ultimul rand, marfa de calitate si preturi competitive.
In concluzie, numai de bine, tineti-o tot asa!!
Foarte sceptic la inceput, nu stiam nimic despre magazin. Dar preturile lor nu le bate nimeni pe piata! Am economisit aproape 200 ron la un set de geanta caryall + borsete. Unul dintre produse era cu 90 ron mai ieftin decat in magazinele mari pe care le cunoastem.
Produsele au fost livrate f rapid! Am doar cuvinte de lauda la adresa lor!!! Nu ma asteptam sa fie o experienta atat de buna, raman client fidel si va recomand mai departe!
Singurul lucru de care imi pare rau, este ca nu am descoperit magazinul mai devreme!
Foarte incantat sunt de produse! Nu gasesti calitatea aceasta in multe magazine, iar raport pret calitate? Cea mai buna alegere!
Foarte seriosi, cu grija fata de client.
Cei mai tari de pe piata. Pretiuri corecte, seriozitate maxima, consultanta,foarte prompti in livrare.Multumim pescuitnonstop.ro sunteti cei mai profesionisti!!!!!
oameni serioși, sfaturi bune in funcție de buget, seriozitate in tratarea clienților si atragerea lor prin mici cadouri si preturi bune. 

impresionat
totul la superlativ
felicitari dragilor
Sunt super preturi mici și foarte rapizi
Recomand