• PromotiiPromotii de sezon
  • NOUTATINEW
  • BestsellersTOP
  • BRAND-uri
  • Magazin Fizic
  • Blog
  • Produse cu Livrare in 24h*
  • Produse cu 50% Reducere!SALE

Termeni si conditii

Conditii transport

Livrarea prin DPD Curier are un cost de 24 lei, pentru comenzi pana la 700 lei.Peste aceasta valoare,transportul este gratuit.

Returnarea produselor defecte se va face dupa ce clientul va contacta echipa Pescuit Nonstop pentru a aduce la cunoștiință evenimentul, iar costul transportului va fi suportat  de către vânzător.

ATENTIE !  În cazul în care doriți să returnați produsul fără ca acesta să aibă defecțiuni sau probleme care nu permit folosirea acestuia, taxa de livrare nu va fi înapoiată clientului iar costul de expediere a produsului returnat va fi suportat de client. 

Pentru informatii suplimentare,nu ezitati sa ne contactati : 0761709164 

Politica de returnare 

Returnarea produselor in termen de 14 zile este acceptata,cu conditia ca produsul sa fie nefolosit iar ambalajul intact.Restituirea banilor sa face in maxim 14 zile, exceptie facand taxa pentru transport.Cititi Politica de Returnare completa in Pagina special dedicata Retururilor.

 

Termeni si conditii:

Folosirea acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Proprietarul isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.

Definitii:

Societatea care detine si administreaza site-ul www.pescuitnonstop.ro, este denumita proprietar. Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.pescuitnonstop.ro, este denumita cumparator.Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul www.pescuitnonstop.ro, vor fi denumite in continuare continut.

Drepturi de autor:

Intregul continut al site-ului www.pescuitnonstop.ro este al Proprietarului si al furnizorilor sai, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fara acordul Proprietarului, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului www.pescuitnonstop.ro de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului, precum si citirea sau publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri, pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel. Fotografiile si datele pot fi folosite numai cu acordul proprietarului.

Securitatea datelor personale si a informatiilor:

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Proprietar, numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti. Proprietarul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

Declinarea responsabilitatii:

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Proprietarul isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. Valoarea maxima a obligatiilor Proprietarului, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Proprietar de la clientul respectiv. Dupa expedierea produselor, Proprietarului nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si deasemenea, nici returnarea produselor.

Garantia produselor:

Produsele cumparate prin intermediul site-ului www.pescuitnonstop.ro vor avea garantie 2 ani.

Litigii:

Orice litigiu aparut intre Clienti si Proprietar va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. Fiind de acord cu aceste Termene si conditii.

COMANDA TELEFONIC
Produsele pot beneficia de oferte speciale! Daca te consideri norocos, contacteaza-ne la:0766 522 231
TRANSPORT GRATUIT
Pentru comenzile mai mari de 700 Lei → Transportul este GRATUIT
LIVRARE RAPIDA
Livrarea se face in 24 de ore (maxim 48h pentru zonele rurale).
GARANTIE PRODUSE
Toate produsele sunt ORIGINALE si beneficiaza de garantia producatorului